Test period

GPS pracenje test period

Ušteda goriva

  • Ušteda kroz efikasnu evidenciju
  • Ušteda kroz maksimalno iskorišćenje radnog vremena uz kontrolu resursa
  • Ušteda u potrošnji goriva

Opširnije...

 
GPS - praćenje putničkih vozila

VT800 je kompaktan mobilni uređaj predviđen za ugradnju u bilo koje motorno vozilo, radnu mašinu ili plovilo. Uređaj je pouzdan u radu i u ekstremnim temperaturnim uslovima (-25°C do +70°C).  Radni napon uređaja je 9V DC do 55V DC.

Uređaj poseduje:

  • dva digitalna ulaza pogodna za priključenje senzora za vrata ili rezervoara za gorivo. Moguće je priključiti i senzor za detekciju nivoa temperature pogodan za auto hladnjače.
  • dva digitalna izlaza predviđenih za kontrolu rada motora, dotoka goriva ili nekih drugih električnih uređaja u vozilu ili radnoj mašini.
  • Panik taster

Ključne funkcije:

Panik taster: Uslučaju opasnosti moguće je poslati hitan alarm iz vozila na monitoring centar ili slanjem SMS poruke na mobilni telefon.

Rezervno napajanje: Uređaj poseduje internu Li-Ion bateriju koja mu obezbeđuje rad i do 72h u slučaju kada je isključen akomulator sa vozila.

Isključenje motora: U slučaju potrebe u nekoj vanrednoj situaciji postoji mogućnost da ovlašćeno lice, preko softvera pošalje komandu za trenutno gašenje motora vozila.


Audio monitoring: Na uredjaj se može povezati mikrofon, kako bi se ovlašćenom licu omogućio audio monitoring vozila.


Interna memorija: Kada se GPS traker diskonektuje sa sistema (usled slabog GPRS signala) podaci o poziciji se snimaju na internu memoriju. Nakon uspostavljanja veze sa GPRS sistemom, snimljeni podaci o poziciji se prebacuju na sistem, tako da je zabeležena pozicija uredjaja i kada je bio van sistema.

NOVO U PONUDI

GPS PROTEC sistem za praćenje od sada ima podršku za za mobilne telefone i PDA uređaje sa andoid i IOS, operativnim sistemom.

Podrska za adroid i ios